VEELGESTELDE VRAGEN

Antwoorden op jouw vragen

VERZENDING

Wat zijn de verzendkosten?

We verzenden via PostNL. Alle pakketten worden verzonden met een tracking nummer.

Verzendkosten per order:
In Nederland is €6,95 voor een pakket, en gratis vanaf €65.
In Belgie is €9,95 voor een pakket, en gratis vanaf €72

Verzendt u internationaal?

Binnen de EU

republiek Ierland
Vanwege de fluctuatie van de luchtvrachtcapaciteit vanwege corona en de toegenomen tijd bij het inklaren van de douane, verzenden we niet langer naar de Republiek Ierland. Klanten zijn ontevreden en boos op ons voor iets buiten onze controle. Daarom zijn we tot het besluit gekomen om te stoppen met het aannemen van orders uit de Republiek Ierland.

Verenigd Koninkrijk
Vanwege fluctuatie van luchtvracht vanwege corona en toenemende tijd bij het inklaren van de douane als gevolg van Brexit, verzenden we niet langer naar het VK. Klanten zijn ontevreden en boos op ons voor iets buiten onze controle. Daarom zijn we tot het besluit gekomen om te stoppen met het aannemen van bestellingen uit het VK.

Buiten EU
We verzenden niet meer buiten de EU.

Hoe Lang Duurt Het Voordat Ik Mijn Pakket Ontvang?

Bestelling zijn verstuurd binnen 24-48 uur. Met PostNL is levering binnen Nederland en België duurt het normal besproken tussen de 24-48 uur. Maar in drukke periodes zoals feestdagen kan het voorkomen dat PostNL de bestelling een paar dagenlater bezorgd. Houd hier altijd rekening mee met bestellen.
Voor buiten Europa duurt het gemiddeld ongeveer 7-14 werkdagen.

BETALINGEN

Hoe kan ik betalen?

CreditCard (via Paypal)
iDEAL
ING Home’Pay
Bancontact
MisterCash

SofortBanking
PayPal
VVV GiftCard

Heb je een Paypal account nodig om te betalen met Paypal?

Nee! Je hebt geen Paypal account nodig om te betalen met Paypal. U heeft alleen een creditkaart nodig om iets te kopen. De volgende creditkaarten worden geaccepteerd: Visa, Mastercard, American Express, and Discover.

Is mijn creditkaart informatie veilig?

Momenteel gebruiken we de leider in de industrie als betalingssysteem. Alle transacties gaan direct via Paypal of Sisow, waar ze veilig gecodeerd en verwerkt worden via hun servers – The Nose Stamp ziet niets en heeft geen toegang tot uw persoonlijke financiële informatie.

Heb je nog onbeantwoorde vragen?Laat het ons alsjeblieft weten