Een nieuwe standaard in dierenvoeding. Dierenvoeding zoals je die nog nooit hebt gezien.

Omschreven als “Superfood voor Honden” door één van de meest vooraanstaande experts in hondenvoeding van Duitsland.

Gecertificeerd biologische compleet natvoer voor volwassen honden. 100% kwaliteit, geschikt voor menselijke consumptie met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de hoogste kwaliteit, afkomstig van bio-organische boeren in Beieren. Zij stelden deze wetenschappelijk geformuleerde bron van eiwitten uit één herkomst samen. 100% natuurlijk en vrij van toevoegingen, superfood voor uw beste vriend.

Voorzichtig gepocheerd om de vitale voedingsstoffen en vitamines te behouden, dit unieke recept bevat een hoog percentage bio-organische kip en kalkoen, met een uitgekiende balans van spiervlees en inwendige organen. Essentiële aanvullende voedingsstoffen worden toegevoegd met een zorgvuldig samengestelde mix van biologische groenten en fruit zoals courgette, mango, pompoen, bosbessen en peterselie. Hiermee wordt een evenwichtige en delicate superfood gecreëerd met een heerlijk aroma en een voortreffelijke smaak voor veeleisende honden.

Dit recept wordt aangevuld met gefermenteerd jeruzalem artisjok concentraat wat een zeer gunstig prebiotisch effect heeft op de spijsvertering en het vermogen van uw hond om voedingsstoffen op te nemen bevorderd. Dit recept heeft ook zalm olie van apothekerskwaliteit voor die cruciale Omega 3 & 6 vetzuren ten behoeve van de vacht en de huid van uw hond.

Rockster voeding is absoluut de beste volledige dierenvoeding die eigenaren hun hond kunnen geven. Zorgvuldig samengesteld met de hoogste kwaliteit bio-vlees en een verscheidenheid aan echte superfood ingrediënten met een gunstig effect op de gezondheid van de hond, de spijsvertering en de verbrandingsprocessen van alle hondenrassen.

Het is de eerste echte superfood voor honden.

Hans-Jochen Buengener – Een van Europa’s leidende honden toonaangevende.

Na 17 jaar zorgen voor mijn kleine vrienden, heb ik eindelijk de voeding gevonden die ze beiden graag eten. Aandringen is niet nodig, ze bijten bijna mijn hand af om erbij te komen

Bruce Oldfield, OBE, vader van Baz en Boo
(11 jaar oud en 20 maanden Border Terriers)

Rockster was een succes voor alle honden, met name voor een teefje die nog steeds haar pups moest voeden en bijzonder moeilijk was in haar keuze van voedsel. De kwaliteit is zeer hoog en lijkt aanmerkelijk beter dan de alternatieven die op de markt beschikbaar zijn, zowel droog als nat voer.

Jean-Paul Kumchalsky, prominente Franse fokker en trainer van jachthonden

Rolo had helemaal geen interesse meer in zijn eten, ongebruikelijk voor een Labrador, en had regelmatig maagproblemen. Ik probeerde verscheidene bekende merken hondenvoer op de markt zonder succes, totdat we de Rockster voeding vonden. Hij was er onmiddellijk dol op en nu danst hij vol spanning tijdens etenstijd. De maagproblemen zijn nu verleden tijd, hij is het toonbeeld van gezondheid geworden. Bedankt Rockster!

Fanélie Phillips, London, moeder van Rolo (5 jaar oud Labrador)

Murphy heeft een aantal allergie problemen gehad en heeft last van een jeukende huid, daarom is hij op een streng dieet. Hij kan zonder problemen de Rockster voeding eten. Chester was een langzame eter. Niet meer!! Ze houden allebei van een Rockster diner.

Charlene Heineken de Carvalho, Hampshire, moeder van Murphy and Chester

Laszlo had vaak maagklachten met zijn vorige droogvoer. Hij houdt van Rockster voedsel en nu is nooit ziek meer. Met Rockster werd hij een jonge pup!

Dr Jean-Noel Prade, St.Moritz/Sarasota, vader van Laszlo (11yr old Hungarian Vizsla)

Wat heb je gedaan met mijn hond? Ik heb nooit eerder gezien dat hij zoveel van zijn eten hield…wauw! Wanneer kan ik wat meer krijgen..? Hij weigerde al het andere voedsel tot wel 12 uur voordat hij echt honger kreeg?!

Nina Glattfelder, London, moeder van BoJo (4 jaar oud Beagle)

Georgina is een compleet andere hond geworden!!

Jo Crystal, London, moeder van Georgina (4jaar oud Yorkshire Terrier)

Roxy slokte het hondenvoer naar binnen toe. Ik ben verbaasd. Ik moet meestal gebraden kip bereiden… Ze wees elk ander merk af dat we hebben geprobeerd! Ze zou liever honger lijden!! Kunnen we alsjeblieft nog meer krijgen?

Emily Cook, London, moeder van Roxy (9 jaar oudTerrier)

Mijn hond is verslaafd aan dat opmerkelijk Rockster eten en vindt het heerlijk gemengd met haar droge voeding! Ze heeft nu zo veel meer positieve energie…

Anni Roder, Zurich, moeder van Sari (5 jaar oud Hungarian Vizsla)

Beste hondenvoer ooit. Chili wil een dubbele portie en Sheila begint zich te gedragen als een pup, op de leeftijd van 14 jaar.

Dr. Stefan Gass, Munich, vader van Sheila and Cili (3yr & 14 jaar oud Jack Russell Terriers)

Voeding voor een is meer dan
alleen hoogwaardige ingrediënten

Optimaal recept

De Rockster recepten zijn zorgvuldig ontwikkeld met de hulp van ‘s werelds meest gerenommeerde voedingsdeskundigen voor honden om een optimale voeding tot stand te brengen, waarmee nieuwe kwaliteitsnormen in hondenvoer tot stand worden gebracht. Elk recept is een enkelvoudige eiwit formule; geschikt voor honden met allergieën.

Hoogste kwaliteit ingrediënten

100% gecertificeerd biologisch compleet natvoer voor honden vanaf 7 maanden; geschikt voor alle rassen en omvang.

Dieren worden gevoed met biologische diervoeders en grootgebracht op boerderijen die vrij zijn van chemicaliën. Alle Rockster recepten hebben menselijke consumptie klasse biologisch gecertificeerd spiervlees met het hart, longen, nieren, maag en pens. Deze inwendige organen leveren een hogere gehalte aan bouwstoffen en zijn essentieel voor een optimale gezondheid van een hond.

Er worden geen antibiotica, chemicaliën, smaakstoffen, kunstmatige toevoegingen en vulstoffen toegevoegd.

Samenstelling van ingrediënten

Elk blik heeft ten minste 80% vlees. Geen vloeistoffen worden toegevoegd om het gewicht te verhogen. Rockster vult de resterende 20% van elk blik met superfoods.

Elk blik bevat superfoods zoals gefermenteerd aardperen concentraat, zee duindoorn, spirulina, quinoa, apothekerskwaliteit zalm olie, zoete aardappelen, groenlipmosselen en fruit in substantiele hoeveelheden die echt een verschil maken – het is niet alleen marketing praat.

Strenge kwaliteitscontrole

Rockster producten dragen het ‘Bio Kreis’ en de Europese bio-certificering. ‘Bio’ verwijst naar een volledig gecontroleerd systeem dat verder gaat dan een standaard biologische classificatie; uit zorgvuldig bronnen van grondstoffen gekweekt op een bodem die vrij is van pesticiden en chemische stoffen, waarbij rekening wordt gehouden met het dierenwelzijn, om ervoor te zorgen dat er geen kruisbesmetting optreedt met niet-biologische grondstoffen.

Beste bereidingsmethode

Rockster voeding wordt voorzichtig gepocheerd, door gebruik te maken van de sous-vide methode van bereiding die de voorkeur heeft bij Michelin-ster bekroonde chef-koks, om het behoud van voedingsstoffen en smaak te garanderen, en wat de bacteriën die voorkomen in rauw vlees elimineert.

Rockster recepten zijn ontworpen om het vermogen van uw hond om voedingsstoffen op te nemen te stimuleren, en de potentie van de voordelen voor de gezondheid in de superfoods optimaal te benutten.

Darmflora van uw hond

Alle Rockster recepten zijn pre-biotisch, als gevolg van de toevoeging van 0,5% gefermenteerd jeruzalem artisjok concentraat. Dit is een krachtige superfood samenstelling vol inuline, die de hoeveelheid van positieve darmbacteriën vergroot.

Darmflora bevordert een gezonde vertering door de opname van voedingsstoffen, versterkt het immuunsysteem en beschermt tegen bacteriën, virussen of andere micro-organismen die ziektes veroorzaken.