Veelgestelde vragen

Antwoorden op jouw vragen

Hoe retourneer ik een artikel?

Als je een artikel koopt dat niet de juiste maat of pasvorm heeft of het het verkeerde artikel is, dan kan je het artikel naar ons terug sturen (je betaalt wel die verzendkosten).

Je heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Voorwaarde hiervoor is dat het product ongebruikt, niet beschadigd is en in de originele verpakking met de factuur – en het product geen sporen van gebruik vertoont. Als het geretourneerde product beschadigd of gebruikt is (bijv. met spiesen, vuil, bevlek, met vacht, krassen, vies ruikt) zullen we het niet terugbetalen omdat dit  product onverkoopbaar is en ook door hygiënische redenen. 

De retouradres is:
The Nose Stamp
Frankenerf 38
7031 WP Wehl

Het is niet mogelijk om in de uitverkoop/korting gekochte producten te retourneren.

Hoe kan ik ruilen?

Ruilen is helaas niet mogelijk. Bij een verkeerde bestelling, kan je de bestelling retourneren voor terugbetaling en online een nieuwe bestelling plaatsen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Het geld zal worden teruggestort binnen 48 uur nadat we het retour product hebben ontvangen.

Wanneer het product wordt teruggestuurd zonder de factuur kan het aankoopbedrag niet worden teruggestort – eenvoudigweg omdat we niet weten naar welke rekening het bedrag moet worden overgemaakt. 

Heb je nog onbeantwoorde vragen? Laat het ons alsjeblieft weten.