Dorwest Green Releaf

From: 20,09

Ondersteunt op natuurlijke wijze de huid, gewrichten en urinewegen van jouw huisdier met kalmerende, reinigende en pH-balancerende eigenschappen.

 

Beschrijving

Green Releaf®-tabletten hebben natuurlijke kalmerende, reinigende en pH-balancerende eigenschappen met een krachtige combinatie van speciaal geselecteerde groene planten. Ze kunnen helpen om een ​​gezonde huid te behouden, vooral wanneer deze gevoelig is en kunnen ook worden gebruikt om voor het behoud van gezonde gewrichten en nieren en als hulpmiddel bij normaal urineren – dingen waar eigenaren van oudere honden zich vaak zorgen over maken.

Huid – kalmeert en verzacht
Gewrichten – helpt het comfort en de mobiliteit te verbeteren
Normaal urineren – bevordert mild waterverlies en helpt de normale urinestroom en pH-balans te behouden
Door eigenaren is aangegeven dat het pH-balancerende effect van Green Releaf®-tabletten ook traanvlekken verminderd en verbranding van het gazon.

Hoe werken Green Releaf®-tabletten?
De speciaal geselecteerde groene planten in Green Releaf®-tabletten leveren een krachtige combinatie van natuurlijke actieve stoffen die samenwerken om uw huisdier op natuurlijke wijze te ondersteunen:

Waterkers – boordevol voedingsstoffen en antioxidanten, nuttig voor het neutraliseren van het hele lichaam – een echt superfood!
Selderijzaad – helpt soepelheid en bewegingsvrijheid te behouden
Selderijplant – heeft een natuurlijk rustgevend effect
Mierikswortel – ondersteunt op natuurlijke wijze de urinewegen
Peterselie – helpt een gezonde pH-balans te behouden

Werken Green Releaf®-tabletten goed samen met andere Dorwest-producten?
Om de effecten van de tabletten te maximaliseren wordt aangeraden om Green Releaf®-tabletten combineren met:

Om een ​​gezonde huid te behouden: Gebruik samen met Knoflook & Fenegriek Tabletten. Dit om de resultaten te maximaliseren – het verzacht de huid van binnenuit
Om gezonde gewrichten te behouden: Gebruik met Knoflook & Fenegriek Tabletten voor gemakkelijker bewegen en een comfortabeler huisdier. Het is een aanvulling op glucosamine- en chondroïtinesupplementen om de flexibiliteit en mobiliteit te behouden.

Ingrediënten: Waterkers 70mg*; selderijzaad 30 mg*; mierikswortel 30 mg; bleekselderij 30 mg; peterselie 20mg* (*Equivalent van extracten)

Toediening: Eerste 3 weken of indien nodig: 2 tabletten per 10 kg lichaamsgewicht per dag. Onderhoud: 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht per dag. Indien nodig kan de hoeveelheid  worden verdubbeld.

Green Releaf®-tabletten moeten dagelijks worden gegeven, idealiter de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid twee keer per dag verdelen (‘s ochtends de helft en avonds de helft). Ze kunnen met of zonder voedsel worden gegeven. Het nieuwe kleinere tabletformaat maakt het eenvoudiger dan ooit.

Om een ​​gezonde huid te helpen behouden, moet je Green Releaf®-tabletten gedurende ten minste een maand continu gebruiken. Het duurt zo lang voordat de volledige effecten van Green Releaf®-tabletten zichtbaar zijn, aangezien de huid bij honden ongeveer drie weken nodig heeft om te regenereren. Als je weet dat jouw huisdier op bepaalde momenten last heeft van zijn huid, bijvoorbeeld door pollenallergieën, dan kan je een maand van tevoren beginnen met het gebruik van onze Green Releaf® Tablets.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dorwest Green Releaf” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.