(5 klantbeoordelingen)

Dorwest Green Releaf

From: 20,09

Ondersteunt op natuurlijke wijze de huid, gewrichten en urinewegen van jouw huisdier met kalmerende, reinigende en pH-balancerende eigenschappen.

 

Beschrijving

Green Releaf®-tabletten hebben natuurlijke kalmerende, reinigende en pH-balancerende eigenschappen met een krachtige combinatie van speciaal geselecteerde groene planten. Ze kunnen helpen om een ​​gezonde huid te behouden, vooral wanneer deze gevoelig is en kunnen ook worden gebruikt om voor het behoud van gezonde gewrichten en nieren en als hulpmiddel bij normaal urineren – dingen waar eigenaren van oudere honden zich vaak zorgen over maken.

Huid – kalmeert en verzacht
Gewrichten – helpt het comfort en de mobiliteit te verbeteren
Normaal urineren – bevordert mild waterverlies en helpt de normale urinestroom en pH-balans te behouden
Door eigenaren is aangegeven dat het pH-balancerende effect van Green Releaf®-tabletten ook traanvlekken verminderd en verbranding van het gazon.

Hoe werken Green Releaf®-tabletten?
De speciaal geselecteerde groene planten in Green Releaf®-tabletten leveren een krachtige combinatie van natuurlijke actieve stoffen die samenwerken om uw huisdier op natuurlijke wijze te ondersteunen:

Waterkers – boordevol voedingsstoffen en antioxidanten, nuttig voor het neutraliseren van het hele lichaam – een echt superfood!
Selderijzaad – helpt soepelheid en bewegingsvrijheid te behouden
Selderijplant – heeft een natuurlijk rustgevend effect
Mierikswortel – ondersteunt op natuurlijke wijze de urinewegen
Peterselie – helpt een gezonde pH-balans te behouden

Werken Green Releaf®-tabletten goed samen met andere Dorwest-producten?
Om de effecten van de tabletten te maximaliseren wordt aangeraden om Green Releaf®-tabletten combineren met:

Om een ​​gezonde huid te behouden: Gebruik samen met Knoflook & Fenegriek Tabletten. Dit om de resultaten te maximaliseren – het verzacht de huid van binnenuit
Om gezonde gewrichten te behouden: Gebruik met Knoflook & Fenegriek Tabletten voor gemakkelijker bewegen en een comfortabeler huisdier. Het is een aanvulling op glucosamine- en chondroïtinesupplementen om de flexibiliteit en mobiliteit te behouden.

Ingrediënten: Waterkers 70mg*; selderijzaad 30 mg*; mierikswortel 30 mg; bleekselderij 30 mg; peterselie 20mg* (*Equivalent van extracten)

Dosering: Eerste 3 weken of indien nodig: 2 tabletten per 10 kg lichaamsgewicht per dag. Onderhoud: 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht per dag. Indien nodig kan de hoeveelheid  worden verdubbeld.

Green Releaf®-tabletten moeten dagelijks worden gegeven, idealiter de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid twee keer per dag verdelen (‘s ochtends de helft en avonds de helft). Ze kunnen met of zonder voedsel worden gegeven. Het nieuwe kleinere tabletformaat maakt het eenvoudiger dan ooit.

Om een ​​gezonde huid te helpen behouden, moet je Green Releaf®-tabletten gedurende ten minste een maand continu gebruiken. Het duurt zo lang voordat de volledige effecten van Green Releaf®-tabletten zichtbaar zijn, aangezien de huid bij honden ongeveer drie weken nodig heeft om te regenereren. Als je weet dat jouw huisdier op bepaalde momenten last heeft van zijn huid, bijvoorbeeld door pollenallergieën, dan kan je een maand van tevoren beginnen met het gebruik van onze Green Releaf® Tablets.

5 beoordelingen voor Dorwest Green Releaf

 1. Uitstekend voor artritis

  Mijn 14-jarige Staffy heeft artrose en krijgt medicijnen van de dierenarts. Ze begon echter weer te hinken en dus besloot ik om de Green Relief samen met de Garlic and Fenugreek te proberen vanwege de goede recensies. Het heeft echt niet teleurgesteld. Binnen 2 weken nadat ze de behandelingsdosis heeft gekregen, loopt ze niet meer mank en rent ze weer rond. Ze is veranderd van ellendig en niet in staat om ver te lopen naar een heel gelukkige hond die elke dag graag een korte wandeling maakt. Hiervoor ben ik oprecht dankbaar. Ik zou deze producten en Dorwest ten zeerste aanbevelen. Bedankt!

 2. Superb

  Mijn 10-jarige hond met artritis in haar heupen, benen en armen kan nu rennen en huppelen als een pup dankzij dit supplement en de dorwest garlic and fenugreek. We gebruiken wel andere supplementen, maar deze hebben in slechts twee weken echt een enorm verschil gemaakt. Ik raad deze combinatie van behandelingen ten zeerste aan, mijn hond heeft verbluffende resultaten gehad.

 3. Green Releaf / Garlic & Fenugreek

  Schitterende resultaten bij mijn beide honden. Bella’s huid jeukte erg en ze knabbelde veel van het haar op haar benen, voeten en flanken weg. Binnen een paar dagen na het starten van de Garlic & Fenugreek / Green Releaf-combinatie in therapeutische dosering, was er een zeer merkbare verbetering en groeide het nieuwe, gezonde, sterke haar binnen een paar weken snel terug. Yonnie’s jeuk was minder uitgesproken, maar ook heel snel minder. Sterk aanbevolen.

 4. werkt voor ons…

  Gekocht in combinatie met Knoflook en Fenegriek, heb zojuist een geweldige recensie op de pagina geplaatst, dus ik zal hier zeggen dat deze verbazingwekkend goed hebben gewerkt bij onze jeukende terriër en we zijn erg blij met het resultaat!

 5. Seizoensgebonden huidallergieën

  Mijn border collie gaat al jaren naar de dierenarts door “seizoensgebonden huidaandoening”, wat in feite betekende dat ze op zichzelf kauwde en haar haar uittrok. Dit veroorzaakte een infectie en daarom kreeg ze antibiotica en steroïden. Zodra de antibiotica stopten, begon ze weer te kauwen. Dankzij Dorwest en hun hulp en advies met de suggestie van Knoflook en Fenegriek + Groene Releaf-tabletten en baden met de Oatmeal Advance Shampoo, is Indie’s huid en vacht geweldig. Ze krabt zich duidelijk nog steeds, maar het is zomer en ze vindt het heerlijk om in het gras te rollen. Een blije hond en een gelukkiger baasje

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.