Dorwest Elderberry & Nettle Extract (vliernetelextract)

From: 30,95

Ondersteun het natuurlijk pigment bij honden en de immuunsysteem.

 

Beschrijving

Bestrijd pigmentverlies op natuurlijke wijze met deze hooggeconcentreerde vloeistof rijk aan jodium en ijzer

Is het u opgevallen dat de neus van uw huisdier roze begint te worden? Dit is vaak de meest voor de hand liggende plaats van pigmentverlies. Ons supplement met vlierbessen- en brandnetelextract maakt gebruik van hooggeconcentreerde vloeibare extracten met volledige sterkte die van nature rijk zijn aan jodium en ijzer, waarvan bekend is dat ze helpen bij het bestrijden van pigmentverlies. Voeg zo lang als nodig toe aan het voer van uw huisdier.

Wat veroorzaakt pigmentverlies?

Tijdens de wintermaanden (‘winterneus’), na ziekte of op hoge leeftijd, maar ook bij teven na een loopsheid of dracht kan pigmentverlies optreden aan de neus, ogen en mond. Het is vaak van bijzonder belang bij showhonden en treft sommige rassen meer dan andere, vooral merkbaar bij witte rassen met zwarte neuzen. Over het algemeen wordt aangenomen dat het vervagen wordt veroorzaakt door een tekort aan mineralen, met name jodium en ijzer. Er zijn geen vaste manieren om pigmentverlies te verhelpen, maar over het algemeen gesproken, als er in het verleden goede pigmentatie is geweest, kan dit meestal worden hersteld met behulp van gespecialiseerde supplementen.

Hoe helpt vlierbessen- en brandnetelextract en hoe moet ik het gebruiken?

Dorwest vliernetelextract en brandnetel is speciaal ontwikkeld om te helpen bij pigmentverlies, omdat het een hoog natuurlijk gehalte aan zowel jodium als ijzer bevat. U kunt het dagelijks aan het voer van uw huisdier toevoegen en het kan op elk moment van het jaar worden gegeven, met elk voedingsregime, zonder de voedingsbalans te beïnvloeden. Hoewel het gebruik van Elderberry & Nettle Extract een van de snelste routes biedt om pigmentatie terug te krijgen, duurt het nog steeds ongeveer zes weken van dagelijks gebruik om een verbetering te zien als onderdeel van het vernieuwingsproces van de huid. Veel eigenaren van gezelschapsdieren gebruiken dan  Kelp-zeewierpoeder of -tabletten om het pigment te behouden.

Hoe lang duurt het voordat het werkt?

Het hooggeconcentreerde vloeibare extract op volle sterkte dat in dit supplement wordt gebruikt, kan aan het bestaande dieet worden toegevoegd en zo lang worden gegeven als nodig is. Het duurt ongeveer 6 weken voordat een verbetering wordt gezien als onderdeel van het huidvernieuwingsproces.

Ingrediënten: 25% vliernetelextract, 75% brandnetelextract, beide conform de normen van de British Herbal Pharmacopoeia

Dosering: kleine honden en katten 1/4 theelepel, middelgrote dopgs 1/2 theelepel, grote honden 1 theelepel, reuzenrassen 1,5 theelepel. dagelijks gegeven

Kan gebruikt worden tijdens zwangerschap?: Ja

Kan gebruikt worden tijdens lactatieperiode?: Ja

Interacties: Kan worden gegeven in combinatie met elk medicijn.

Lees altijd het etiket!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dorwest Elderberry & Nettle Extract (vliernetelextract)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.