Dorwest Wheatgerm oil (tarwekiemolie)

From: 12,95

Van nature rijk aan vitamine E om de vruchtbaarheid en een gezonde huid te ondersteunen

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , , , ,
 

Beschrijving

Tarwekiemolie is van nature rijk aan vitamine E, een krachtige antioxidant die vrije radicalen neutraliseert. Vrije radicalen worden geproduceerd als bijproduct van alledaagse celfuncties, dus een overvloedige toevoer van vitamine E is gunstig om ze onder controle te houden. Dorwest tarwekiemoliecapsules kunnen het hele jaar door worden gegeven om een gezonde huid en vacht te bevorderen en worden ook gebruikt om de vruchtbaarheid en een gezond voortplantingssysteem te behouden bij zowel mannelijke als vrouwelijke huisdieren.

Deze natuurlijke bron van antioxidant vitamine E kan het hele jaar door worden gegeven om schadelijke vrije radicalen op te ruimen die worden gevormd als bijproduct van de dagelijkse stofwisseling. Vrije radicalen tasten cellen aan, dus het is van onschatbare waarde om ervoor te zorgen dat er voldoende vitamine E is om ze op te vangen en te ondersteunen. De antioxidanten en voedingsstoffen in tarwekiemolie kunnen het immuunsysteem van honden ondersteunen en helpen bij het handhaven van een goede gezondheid. Een sterk immuunsysteem is essentieel voor het bestrijden van infecties en ziekten.

Belangrijk voor de gezonde functie van huid, vacht en het zenuwstelsel, vitamine E wordt veel gebruikt om de vruchtbaarheid en een gezond voortplantingssysteem te helpen behouden bij zowel mannelijke als vrouwelijke dieren.

Hoe kan ik mijn teef helpen voorbereiden?

Als u eenmaal de beslissing heeft genomen om met uw teef te fokken, is planning de sleutel! Van het vinden van de perfecte vader tot ervoor zorgen dat ze in topconditie is, er is veel om over na te denken. Haar gezondheidstoestand en conditie voorafgaand aan het paren en tijdens haar zwangerschap is essentieel om de best mogelijke resultaten voor haar en haar pups te garanderen. Lichaamsbeweging en voeding moeten worden overwogen en het is belangrijk om jezelf en haar voor te bereiden op het werpen.

Een van de belangrijkste elementen in de voeding van de teef voor de dekking is vitamine E (vaak de ‘vruchtbaarheidsvitamine’ genoemd). Een gemakkelijke manier om vitamine E te geven is door dagelijks een maatschepje van onze Tarwekiemolie, capsules of vloeistof, aan haar voer toe te voegen. Dit heeft een hoog gehalte aan vitamine E in een natuurlijke vorm die gemakkelijk wordt opgenomen.

Hoe moet ik tarwekiemolie gebruiken?

Idealiter zou u moeten beginnen met het geven van onze tarwekiemoliecapsules vanaf het eerste teken dat uw teef loops wordt. Op de dag voor en op de dag van de paring de hoeveelheid verdubbelen voor een extra boost. U moet dan gedurende drie weken na de dekking doorgaan met suppletie om de foetussen te ondersteunen tijdens het belangrijke eerste trimester. Honden kunnen ook profiteren van onze Tarwekiemoliecapsules, een week voor de dekking geven, nogmaals een verdubbeling van de hoeveelheid die op de dag vóór en op de eigenlijke dag van de dekking wordt gegeven.

Tarwekiemen zijn ook gunstig voor de gezondheid van de huid, dankzij het hoge gehalte aan vitamine E, waarvan bekend is dat het huidbeschadiging helpt verminderen en een gezonde collageenvorming ondersteunt, en toegevoegde bonus van vitamine A, D, B-vitamines en vetzuren. Om de huidconditie te helpen behouden, moeten onze tarwekiemoliecapsules dagelijks worden gegeven.

Ingrediënten: Tarwekiemolie 278mg verkregen uit niet-genetisch gemodificeerde bronnen, gelatine, glycerine

Dosering: 1 capsule per 10 kg lichaamsgewicht per dag.

Geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap en lactatieperiode. Bij gebruik als vruchtbaarheidsondersteuning, geef vanaf een week voorafgaand aan de dekking, geef gedurende 7 dagen aan zowel het mannetje als het vrouwtje, een verdubbeling van de hoeveelheid die op de dag ervoor en op de dag van de dekking wordt gegeven. Het dieet van het vrouwtje moet gedurende drie weken na het paren worden aangevuld met tarwekiemolie om de foetussen te ondersteunen tijdens het belangrijke eerste trimester.
Vanaf een leeftijd van 8 weken toe te dienen.
Kan voor langere tijd worden gegeven.

Contra-indicaties

Kan worden gegeven in combinatie met (andere) geneesmiddelen.
Het is echter niet aan te raden om te worden gegeven op hetzelfde tijdstip als Levertraan omdat de voordelen van beide oliën kan worden verminderd. Deze oliën kunnen worden gegeven om de andere dag om de voordelen van beide producten te bieden.

Lees voor gebruik de aanwijzingen op het etiket.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dorwest Wheatgerm oil (tarwekiemolie)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.