Dorwest Digestive Tablets

From: 19,90

Ondersteun op natuurlijke wijze de maagklachten en spijsverteringsproblemen van uw hond met kruiden. Ook bij wagenziekte.

 

Beschrijving

Gorgelende buiken, winderigheid en winderigheid kunnen onze honden en katten op verschillende momenten treffen. En helaas zijn sommigen bijzonder gevoelig voor dit soort ongemakken. Wanneer deze problemen optreden, kan het moeilijk zijn om te weten wat je een hond moet geven voor een maagklachten. Vooral omdat u een oplossing nodig heeft die rustgevend is. Dit natuurlijke supplement bevat verschillende kalmerende kruiden:

  • Gember en valeriaanwortel – vergemakkelijkt de spijsvertering en verhoogde darmactiviteit
  • Rabarber en pepermunt – helpt het spijsverteringskanaal
  • Gladde iepenschors – verzacht en troost om de consistentie van de ontlasting te bevorderen

Wat zijn de voordelen van Dorwest Digestive tabletten voor honden?

Dit spijsverteringshulpmiddel voor honden is geschikt voor kortdurend gebruik of langdurige ondersteuning. Het kan helpen de maagklachten van uw hond te kalmeren wanneer het wordt ingenomen vóór een specifieke gebeurtenis of autorit. Natuurlijk en zacht, dit product kan naast elk medicijn worden gegeven en worden gebruikt tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Kunnen de Digestive Tablets samen met Tree Barks Powder worden gebruikt?

Ja. Omdat beide gladde iepenschors en natuurlijke kruideningrediënten bevatten, kunnen onze spijsverteringstabletten voor honden samen met Dorwest boomschorspoeder worden gebruikt.

Kunnen tablets worden gebruikt om buikjes te kalmeren voor autoritten?

Alle huisdieren zullen op een bepaald moment in hun leven last hebben van een borrelend buikje en overmatige winderigheid – sommigen krijgen maagklachten tijdens het reizen en anderen zijn gewoon meer vatbaar voor spijsverteringsproblemen. Dorwest Digestive tabletten helpen de spijsvertering op natuurlijke wijze te ondersteunen en buikjes te kalmeren, met behulp van een unieke mix van kruiden. Gember en valeriaan kalmeren, terwijl rabarber en pepermunt de spijsvertering bevorderen en gladde iep kalmeert en troost.

Wat zijn de tekenen van bewegingsziekte?

Hoewel veel jonge honden er overheen zullen groeien, zullen sommige honden last hebben van bewegingsziekte en ze kunnen je duidelijk niet vertellen wanneer ze een beetje piekerig beginnen te worden. Er zijn echter enkele tekenen waar u op kunt letten:

een angst om in het voertuig te stappen
trillen, onbehagen en angst
inactiviteit of lusteloosheid
overmatig kwijlen
geeuwen of hijgen
aan het zeuren
braken

Hoe kan ik mijn hond helpen met wagenziekte?

Er zijn een paar stappen die u kunt nemen om wagenziekte te voorkomen door uw auto zo comfortabel mogelijk te maken. Probeer eenvoudige stappen, zoals het een paar centimeter openen van uw autoruiten, waardoor de auto koel en goed geventileerd blijft, en beperk maaltijden voordat u op reis gaat. Onze spijsverteringstabletten kunnen ook helpen, met gember en pepermuntolie om de maag op natuurlijke wijze te kalmeren. Geef ze een uur voordat je vertrekt voor het beste resultaat.  Dit product kan bijzonder goed samen met Dorwest Scullcap & Valerian gegeven worden aan de hond tijdens ritten in de auto.

Sommige honden raken ook gestrest tijdens het reizen, vooral als ze een negatieve ervaring hebben gehad. Als dit het geval is, moet u misschien het vertrouwen van uw hond in de auto weer opbouwen.

Mijn huisdier heeft last van winderigheid, helpen Digestive tabletten?

De meesten van u zullen uw neus hebben dichtgehouden, verwoed hebben gezwaaid of uw excuses hebben aangeboden aan gasten als uw huisdier te veel wind heeft! Dieet is vaak een bijdragende factor, dus dit moet worden aangepakt, maar uw huisdier kan ook een beetje hulp nodig hebben om dit probleem te verlichten. Onze Digestive Tablets kunnen helpen en bieden natuurlijke ondersteuning voor het hele spijsverteringsstelsel.

Kunnen spijsverteringstabletten langdurig worden gebruikt?

Het zijn perfect voor langdurige ondersteuning van gevoelige huisdieren, met een scala aan natuurlijke ingrediënten om het hele spijsverteringsstelsel te kalmeren en tot rust te brengen.

Ingrediënten: Gember 30mg, Gladde Iep Schors 10mg, Rabarber 20mg, Valeriaanwortel 20mg, Peppermuntolie 0.2mg

Dosering: 1 tablet per 10kg lichaamsgewicht, te geven na maaltijden of twee uur voor aanvang.
Kan gebruikt worden tijdens zwangerschap en borstvoeding.
Vanaf een leeftijd van 8 weken toe te dienen.
Zowel geschikt om voor korte periode toe te dienen als voor lange termijn gebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dorwest Digestive Tablets” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.