Dorwest Slippery Elm Tree Barks (boombastmeel)

From: 18,95

 

Beschrijving

Dorwest Boombastmeel voor honden en katten biedt op, volledig natuurlijke wijze, effectieve ondersteuning van de spijsvertering en helpt de ontlasting dikker te maken. Het is een natuurlijk voedingssupplement van onder meer fijngemalen bast van olm en populier

Boombastmeel worden aan honden en katten gegeven voor:

  • Spijsverteringsgezondheid: Boombastmeel bevat vezels die kunnen bijdragen aan een gezonde spijsvertering bij honden. De vezels helpen de darmgezondheid te bevorderen, de stoelgang te reguleren en constipatie te verminderen.
  • Ondersteuning van het immuunsysteem: Boombastmeel bevat natuurlijke bioactieve stoffen, zoals polyfenolen, die ontstekingsremmende en antioxidante eigenschappen hebben. Deze stoffen kunnen helpen het immuunsysteem van honden te ondersteunen en de algehele gezondheid te bevorderen.
  • Verbeterde opname van voedingsstoffen: Door de vezels in boombastmeel kan de opname van voedingsstoffen in het spijsverteringskanaal van de hond verbeteren. Dit kan resulteren in een efficiëntere opname van voedingsstoffen uit het voer, waardoor de algehele voedingsstatus van de hond wordt verbeterd.
  • Gewichtsbeheersing: De vezels in boombastmeel kunnen helpen bij het bevorderen van een verzadigd gevoel bij honden, waardoor ze minder snel overeten. Dit kan nuttig zijn bij het handhaven van een gezond gewicht of bij gewichtsverliesprogramma’s voor honden.
  • Ondersteuning van de darmflora: De vezels in boombastmeel kunnen dienen als prebiotica, wat betekent dat ze de groei van gunstige bacteriën in de darmen van honden bevorderen. Een gezonde darmflora is belangrijk voor een goede spijsvertering en algemene gezondheid.

Productvoordelen boombastmeel

– Eenvoudig te doseren met bijgeleverd maatschepje
– Te geven bij het spenen en naast medicatie

Hoe werkt Boombastmeel?

De twee poedervormige boomschors in dit supplement ondersteunen de opname van voedingsstoffen en de ontlasting te verstevigen.
Het met water gemengde poeder bedekt en ondersteunt de maag en het spijsverteringskanaal (verzachtende werking), draagt bij aan de opname van voedingsstoffen, de ontlasting te verstevigen.
De licht verteerbare werking van Tree Barks Powder maakt het geschikt voor gebruik bij puppy’s om het spenen te vergemakkelijken.

Ingrediënten: Slechts twee (100% natuurlijke) ingrediënten. 90% fijngepoederde gladde iepenschors en 10% witte populierenschors. Geen vulstoffen en de kwaliteit van deze twee ingrediënten voldoet aan de Europese Kruidenfarmacopee-normen. Beide ingrediënten zijn afkomstig uit Noord-Amerika.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dorwest Slippery Elm Tree Barks (boombastmeel)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.