Essential Foods Older

From: 0,95

Essential Older is een volledige maaltijd die specifiek voor oudere honden geformuleerd is. Het is bereid met extra verse kip en eend en bevordert optimale condities voor een hoge kwaliteit van leven.

Essential Older is gemaakt van 78% verse en gedroogde Britse scharrelkip en vrij lopende eend, Schotse verantwoord gekweekte zalm en Salisbury regenboogforel, en vers ei. Hiervan is 45% vers vlees en verse eieren (als % van het totale recept)

Met prebiotica bereid op een lage bereidingstemperatuur (90 graden) om zodoende de beste voedingswaarden te behouden.

De maaltijd is graan- en glutenvrij.

Voor 2 X 10kg korting voor combinatie van maaltijden, klik hier.

 

Beschrijving

01

WELKOM BIJ ESSENTIAL FOODS

Essential Foods is een revolutie op het gebied van hondenvoer waarvoor uw pup of volwassen hond u dankbaar zal zijn. Wij hebben Essentials ontwikkeld vanuit de filosofie dat hoogwaardig voer aan de optimale ontwikkeling van uw hond moet bijdragen door jaar in, jaar uit, het meest uitgebalanceerde gedrag en een optimale gezondheid te realiseren. Het is onze overtuiging dat u en uw hond het allerbeste verdienen. Om onze ambities waar te maken, zijn onze ingredienten en de samenstelling van ons voer een klasse op zich.

02

KWALITEIT VAN LEVEN

Het oude gezegde ‘Je bent wat je eet’ gaat ook op voor onze honden. Sommige eigenaren kiezen voor een dieet van botten en rauw voer, omdat ze denken dat een voorgegaarde maaltijd niet kan voldoen aan wat een hond nodig heeft om gezond te blijven en zich optimaal te gedragen. Essential Foods maakt dezelfde kwaliteit van leven mogelijk als een dieet van botten en rauw voer, maar dan zonder de stress en het ongemak van het hanteren en bereiden van diepgevroren/rauw vlees, botten en organen.

03

GEDRAGSMATIG GEOPTIMALISEERD VOER (GGV)

GGV is gebaseerd op het beginsel dat het voer moet aansluiten op het natuurlijke diet van hond.

HET VERBAND TUSSEN GEDRAG EN VOEDING

Ons voer zorgt ervoor dat uw hond een stabiele suikerspiegel heeft. Het hoge gehalte aan vers vlees stimuleert instinctief gedrag en de lage bereidingstemperatuur verzekerd de beste voedingswaarden voor uw hond.

Als gedragsmatig geoptimaliseerd voer (GGV) heeft Essential een positief effect op vrijwel alle honden. U kunt ervan uitgaan dat uw hond voor, tijdens en na het eten rustiger en meer in evenwicht zal zijn.

ONZE INGREDIENTEN SPREKEN VOOR ZICH

ONZE GEZONDHEID & KWALITEITSVERZEKERING

Extra informatie

Gewicht 12,5 kg
Recipe

Verse kip en eend, gedroogde kip en eend, zoete aardappel, aardappel, erwten, verse zalm en forel, verse hele eieren, lijnzaad, alfalfakiemen, leverbouillon, erwtenvezel, vitaminen, mineralen, MOS, FOS, glucosamine*, chondroïtine*, MSM* (*allemaal uit natuurlijke bronnen), cranberry, açaí-bessen, bosbes, moerbes, appel, tomaat, sinaasappel, peer, wortel, spinazie, bloemkool, zeewier, goudsbloem, ginseng, groene thee, gember

Composition

Verse en gedroogde kip, eend, zalm, forel, ei 78,0 % Waarvan vers (als % van het totale recept) 45,0 % Groenten, zaden, kruiden, bessen, fruit, vitaminen, mineralen 18,0 % Eiwit 32,0 % Vet 14,0 % Mineralen 8,0 % Water 8,5 % Omega-6 2,2 % Omega-3 1,6 % Calcium 1,7 % Fosfor 1,4 % Glucosamine 0,09 % Chondroïtine 0,07 %

Storage

We adviseren het gebruik van de Essential Food Box. Bewaar het voer koel en droog (5-18 °C), beschermd tegen direct zonlicht en in een luchtdichte houder. Zo smaakt de laatste portie uit een zak nog altijd even goed als de eerste.

First Bag?

Met deze eerste zak zorgt u voor een belangrijke verandering van voedingwaarde. U kunt het voer geleidelijk gedurende 4 tot 7 dagen introduceren, of direct vanaf dag één helemaal overschakelen. U kunt de eerste week wat winderigheid bij uw hond verwachten. Dit is heel normaal, aangezien uw hond moet wennen aan de veranderde voeding. Overvoeren kan lijden tot zachtere uitwerpselen. Daarom adviseren wij om in de eerste 2-3 weken de juiste portie te bepalen. Als de uitwerpselen normaal is en hond tevreden is, dan heb je de juiste portie voer.

Additional tip

Onze ervaring is dat de meeste oudere honden de smaak van Essentials onweerstaanbaar. Wees niet verbaasd als uw hond zijn bak niet leeg eet. Dit ligt niet aan de smaak, maar het komt doordat Essentials verzadigd gevoel geeft. Uw hond went hier na verloop van tijd aan. Mocht uw hond echt kieskeurig zijn, doe dan wat ver¬warmd water over de maaltijd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Essential Foods Older” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.