(2 klantbeoordelingen)

The Rockster – Heaven and Earth

6,70 inc VAT

A TASTE OF MUNICH

Gemaakt om een gezond immuunsysteem te bevorderen
Out of stock

Uitverkocht

 

Beschrijving

Dit unieke recept bevat een hoog percentage vrijlopende konijn,
inclusief een evenwicht tussen spiervlees en vitale inwendige organen. Essentiële extra voedingsstoffen worden geleverd door een zorgvuldig geformuleerde mix van bio-organische groenten en fruit, waaronder zoete aardappel, appel, peer, kokosnoot, veenbessen en zeeduindoorn, waardoor een uitgebalanceerd en delicaat superfood ontstaat met een fascinerend aroma en smaak voor veeleisende honden.

Dit recept is verrijkt met geconcentreerd bio-gefermenteerde aardperen, dat een zeer gunstig prebiotisch effect heeft op de spijsvertering en het vermogen van uw hond om de voedingsstoffen in dit recept op te nemen, samen met cranberries komen ten goede aan de nier- en nierfunctie. De natuurlijke vitamine C van zeeduindoorn bevordert de gezondheid van het immuunsysteem.

Geproduceerd in Duitsland. BPA-vrij>

Voeding voor een is meer dan
alleen hoogwaardige ingrediënten

Optimaal recept

De Rockster recepten zijn zorgvuldig ontwikkeld met de hulp van ‘s werelds meest gerenommeerde voedingsdeskundigen voor honden om een optimale voeding tot stand te brengen, waarmee nieuwe kwaliteitsnormen in hondenvoer tot stand worden gebracht. Elk recept is een enkelvoudige eiwit formule; geschikt voor honden met allergieën.

Hoogste kwaliteit ingrediënten

100% gecertificeerd biologisch compleet natvoer voor honden vanaf 7 maanden; geschikt voor alle rassen en omvang.

Dieren worden gevoed met biologische diervoeders en grootgebracht op boerderijen die vrij zijn van chemicaliën. Alle Rockster recepten hebben menselijke consumptie klasse biologisch gecertificeerd spiervlees met het hart, longen, nieren, maag en pens. Deze inwendige organen leveren een hogere gehalte aan bouwstoffen en zijn essentieel voor een optimale gezondheid van een hond.

Er worden geen antibiotica, chemicaliën, smaakstoffen, kunstmatige toevoegingen en vulstoffen toegevoegd.

Samenstelling van ingrediënten

Elk blik heeft ten minste 80% vlees. Geen vloeistoffen worden toegevoegd om het gewicht te verhogen. Rockster vult de resterende 20% van elk blik met superfoods.

Elk blik bevat superfoods zoals gefermenteerd aardperen concentraat, zee duindoorn, spirulina, quinoa, apothekerskwaliteit zalm olie, zoete aardappelen, groenlipmosselen en fruit in substantiele hoeveelheden die echt een verschil maken – het is niet alleen marketing praat.

Strenge kwaliteitscontrole

Rockster producten dragen het ‘Bio Kreis’ en de Europese bio-certificering. ‘Bio’ verwijst naar een volledig gecontroleerd systeem dat verder gaat dan een standaard biologische classificatie; uit zorgvuldig bronnen van grondstoffen gekweekt op een bodem die vrij is van pesticiden en chemische stoffen, waarbij rekening wordt gehouden met het dierenwelzijn, om ervoor te zorgen dat er geen kruisbesmetting optreedt met niet-biologische grondstoffen.

Beste bereidingsmethode

Rockster voeding wordt voorzichtig gepocheerd, door gebruik te maken van de sous-vide methode van bereiding die de voorkeur heeft bij Michelin-ster bekroonde chef-koks, om het behoud van voedingsstoffen en smaak te garanderen, en wat de bacteriën die voorkomen in rauw vlees elimineert.

Rockster recepten zijn ontworpen om het vermogen van uw hond om voedingsstoffen op te nemen te stimuleren, en de potentie van de voordelen voor de gezondheid in de superfoods optimaal te benutten.

Darmflora van uw hond

Alle Rockster recepten zijn pre-biotisch, als gevolg van de toevoeging van 0,5% gefermenteerd jeruzalem artisjok concentraat. Dit is een krachtige superfood samenstelling vol inuline, die de hoeveelheid van positieve darmbacteriën vergroot.

Darmflora bevordert een gezonde vertering door de opname van voedingsstoffen, versterkt het immuunsysteem en beschermt tegen bacteriën, virussen of andere micro-organismen die ziektes veroorzaken.

Rockster voeding is absoluut de beste volledige dierenvoeding die eigenaren hun hond kunnen geven. Zorgvuldig samengesteld met de hoogste kwaliteit bio-vlees en een verscheidenheid aan echte superfood ingrediënten met een gunstig effect op de gezondheid van de hond, de spijsvertering en de verbrandingsprocessen van alle hondenrassen.

Het is de eerste echte superfood voor honden.

Hans-Jochen Buengener – Een van Europa’s leidende honden toonaangevende.

Na 17 jaar zorgen voor mijn kleine vrienden, heb ik eindelijk de voeding gevonden die ze beiden graag eten. Aandringen is niet nodig, ze bijten bijna mijn hand af om erbij te komen

Bruce Oldfield, OBE, vader van Baz en Boo
(11 jaar oud en 20 maanden Border Terriers)

Rockster was een succes voor alle honden, met name voor een teefje die nog steeds haar pups moest voeden en bijzonder moeilijk was in haar keuze van voedsel. De kwaliteit is zeer hoog en lijkt aanmerkelijk beter dan de alternatieven die op de markt beschikbaar zijn, zowel droog als nat voer.

Jean-Paul Kumchalsky, prominente Franse fokker en trainer van jachthonden

Rolo had helemaal geen interesse meer in zijn eten, ongebruikelijk voor een Labrador, en had regelmatig maagproblemen. Ik probeerde verscheidene bekende merken hondenvoer op de markt zonder succes, totdat we de Rockster voeding vonden. Hij was er onmiddellijk dol op en nu danst hij vol spanning tijdens etenstijd. De maagproblemen zijn nu verleden tijd, hij is het toonbeeld van gezondheid geworden. Bedankt Rockster!

Fanélie Phillips, London, moeder van Rolo (5 jaar oud Labrador)

Murphy heeft een aantal allergie problemen gehad en heeft last van een jeukende huid, daarom is hij op een streng dieet. Hij kan zonder problemen de Rockster voeding eten. Chester was een langzame eter. Niet meer!! Ze houden allebei van een Rockster diner.

Charlene Heineken de Carvalho, Hampshire, moeder van Murphy and Chester

Laszlo had vaak maagklachten met zijn vorige droogvoer. Hij houdt van Rockster voedsel en nu is nooit ziek meer. Met Rockster werd hij een jonge pup!

Dr Jean-Noel Prade, St.Moritz/Sarasota, vader van Laszlo (11yr old Hungarian Vizsla)

Wat heb je gedaan met mijn hond? Ik heb nooit eerder gezien dat hij zoveel van zijn eten hield…wauw! Wanneer kan ik wat meer krijgen..? Hij weigerde al het andere voedsel tot wel 12 uur voordat hij echt honger kreeg?!

Nina Glattfelder, London, moeder van BoJo (4 jaar oud Beagle)

Georgina is een compleet andere hond geworden!!

Jo Crystal, London, moeder van Georgina (4jaar oud Yorkshire Terrier)

Roxy slokte het hondenvoer naar binnen toe. Ik ben verbaasd. Ik moet meestal gebraden kip bereiden… Ze wees elk ander merk af dat we hebben geprobeerd! Ze zou liever honger lijden!! Kunnen we alsjeblieft nog meer krijgen?

Emily Cook, London, moeder van Roxy (9 jaar oudTerrier)

Mijn hond is verslaafd aan dat opmerkelijk Rockster eten en vindt het heerlijk gemengd met haar droge voeding! Ze heeft nu zo veel meer positieve energie…

Anni Roder, Zurich, moeder van Sari (5 jaar oud Hungarian Vizsla)

Beste hondenvoer ooit. Chili wil een dubbele portie en Sheila begint zich te gedragen als een pup, op de leeftijd van 14 jaar.

Dr. Stefan Gass, Munich, vader van Sheila and Cili (3yr & 14 jaar oud Jack Russell Terriers)

Extra informatie

Ingredients

86% Free range organic rabbit (50% muscle meat, 30% liver and 20% saddle), 3% Bio-Sweet potato, 3% Bio-Apple, 3% Bio-Pear, 3% Bio-Cranberries, 0.5% Bio-Coconut, 0.5% Bio-Seabuckthorn, 0.5% Bio-Milk Thistle oil, 0.5% Bio-Fermented Jerusalem artichoke concentrate

Nutritional Additives/kg:
Vit. A 2,200IU, Vit. D3 200IU, Vit. E 12mg, Vit. B2 6mg, Vit. B1 2.5mg, Vit. B6 1.5mg, Vit. B9 0.3mg, Vit. B12 40µg, Biotin 36µg

Trace Elements/kg:
Zinc (as Zinc sulphate monohydrate) 10mg, Manganese (as Manganese-II-oxide) 0.9mg, Iodine (as Calcium iodate) 0.38mg, Selenium from S. cerevisiae CNCM I-3060 (selenium yeast) (3b8.12) 0.09mg

Analysis

Analytical Constituents:
Crude protein 10.9%, Crude oils and fats 6.7%, Crude fibre 2.1%, Crude ash 1.2%, Moisture 71%

2 beoordelingen voor The Rockster – Heaven and Earth

 1. Dr Jean-Noel Prade and Laszlo (11yr old hungarian vizsla)

  Laszlo often had an upset stomach with his previous dry food. He loves Rockster food. With Rockster he became a youngster again!

 2. Merijn Mazzocchi Schellekens

  I am writing to you to say a big thank you as Rockster has indeed transformed our 3 year old cocker spaniel Alfie, who was actually perfectly healthy apart from frequent stomach upsets.

  Rockster is the first ‘dog’ food Alfie likes. When I bring out the tin, he already starts jumping for joy. And this was a dog who would be fed boiled chicken and carrots or high quality minced beef and still did get sick from time to time.

  Alfie is currently only fed on Rockster only and is trimmer, fitter and much more active.
  I am telling everyone about it as we have become fans of Rockster.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.