Sale!
 

Gingerlead – honden tuig voor de achterpoten

From: 46,9534,19

Een speciaal ontworpen draagsysteem voor de hond helpt honden met zwakke achterpoten lopen of biedt ondersteuning na een operatie met de verbetere riemcontrole

 

Beschrijving

Het bepalen van de juiste maat GingerLead is heel eenvoudig.
Het verschil tussen een S en L is de breedte van de pad voor het verschil tussen het medium en het grote ras.

Large en Tall GingerLead hebben dezelfde breedte. Het verschil tussen en Large en Tall Gingerlead is alleen de lengte van het handvat.

Tall is voor mensen waarbij de afstand tussen uw hand (in een ontspannen positie) en de rug van uw hond ongeveer op gelijke hoogte zijn. Als u bijvoorbeeld een Duitse herder heeft en U bent zelf ongeveer 160 cm lang, dan is Tall geschikt omdat uw hand dan ongeveer op dezelfde hoogte is aan de rug van de hond. Als U zelf 180 cm lang bent, is Large beter omdat de handgreep dan net iets langer is.

Maten

B : Brede van GingerLead ; L: Lengte van GingerLead
Mini = B : 4cm | L : 71 – 175cm

S Male        = B : 9cm | L : 94 – 152cm
L Male        = B : 14cm | L : 94 – 152cm
Tall Male    = B : 13cm | L : 66 – 94cm

S Female     = B : 10cm | L : 94 – 152cm
L Female     = B : 19cm | L : 94 – 152cm
Tall Female = B : 19cm | L : 66 – 94cm

Brede

Teef
Vouw een baddoek dubbel zodat de breedte 20 cm wordt. Maak met de hbaddoek een lus onder de buik van uw hond door en bepaal of de baddoek tussen de ribben en achterpoten past (zie foto). Als de baddoek past, kies dan Large of Tall voor een teef (zie hieronder wat de juiste lengte moet zijn).
Als het te breed is, vouw de baddoek dan opnieuw dubbel zodat de breedte 10 cm. Als de baddoek past, kies dan Small voor een teef.
Als de juiste maat ergens tussen de 10 cm en 20 cm is, kies dan voor een teefje de Large maat voor een reu.

Reutje
Vouw een baddoek dubbel zodat de breedte 14 cm wordt. Maak met de baddoek een lus onder de buik van uw hond door en bepaal of de baddoek tussen de ribben en penis past (zie foto). Als de baddoek past, kies dan Large of Tall voor een reu (zie hieronder wat de juiste lengte moet zijn).
Als het te breed is, vouw de baddoek dan opnieuw dubbel zodat de breedte 9 cm. Als de baddoek past, kies dan Small voor een reu.
Als de baddoek nog steeds te breed is, kies dan de Mini maat voor een reu.

Lengte van GingerLead

Neem een stuk touw, maak een lus onder de buik van uw hond door en houdt beide uiteinden vast. Als U normal rechtop staat en de lengte van het touw is minder dan 94 cm, kies dan Tall. Als de lengte meer dan 94 cm is, kies dan Large

Speciale opmerking voor bepaalde rassen:
Teckel heeft meestal een Mini nodig.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gingerlead – honden tuig voor de achterpoten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.