NovaGuard – De Diervriendelijke Hondenkraag

From: 22,65

De Novaguard is ontworpen als een alternatief op de hondenkap.

Beste herstel voor je huisdier na TPLO- en TTA-operatie
Een kruisbandoperatie is een zware opgave voor je hond. Niet alleen is de operatie zelf zwaar, maar het zit ook niet in de natuur van de hond om rust te nemen. Een conventionele hondenkap maakt je huisdier alleen nog maar nerveuzer, wat de rust niet ten goede komt. De Novaguard is hiervoor een uitkomst, omdat deze je hond veel minder tot last is dan een reguliere hondenkraag. De Novaguard draagt daarom bij aan een goed herstel na een TPLO- of TTA-operatie.

Download handleidingen:
Maattabel & aanpassen

Verkoop in deze landen: USA/Canada, United Kingdom, Germany, Switzerland, Scandinavia.

 

Beschrijving

Waarom dieren de kap haat

Door een kraag kan je huisdier zicht slechter oriënteren. Zo zorgt een kap hond en kat voor een verslechterd zicht en kan je huisdier slechter de herkomst van geluid detecteren. Hierdoor worden huisdieren rusteloos en kunnen ze niet rustig gaan zitten, omdat ze het makkelijker vinden om te gaan staan, zodat ze snel elke kant op kunnen draaien.

Waarom jouw huisdier de voorkeur geeft aan Novaguard

De oren zitten buiten om echo te voorkomen

De kegelvorm van een conventionele hondenkap werkt als een soort trechter die geluid versterkt. Het maakt het voor huisdieren moeilijk om te achterhalen waar geluid vandaan komt, waar ze onzeker en nerveus van worden. Doordat bij de Novaguard de oren buiten de kap zitten, heeft je huisdier geen last van echo.

Doorzichtig plastic dat het gezichtsveld van het dier niet blokkeert

TDe conventionele hondenkraag daarentegen verkleint het normale gezichtsveld van je huisdier aan de boven- en zijkanten.

Smal ontwerp

Huisdieren vinden het moeilijk zich te oriënteren met iets dat breder is dan hun schouders, zoals de conventionele hondenkraag. De slanke vorm van de Novaguard is niet veel breder dan de kop van je hond. Je hond kan daarom net zo manoeuvreren als normaal en kan lekker rennen, eten, slapen, spelen en door het hondenluikje gaan. Lekker comfy!

Het geeft het dier 85% meer bewegingsvrijheid, en past comfortabel op het hoofd, als een honkbalpet.

Uw huisdieren kunnen zich thuis in een kleinere ruimte verplaatsen in vergelijking met de ecollar. Huisdieren kunnen zich moeilijk oriënteren met iets dat breder is dan zijn schouders. Dit wordt het ergst gemaakt bij grote honden, omdat de kegel verder van hun schouders uitstrekt.

Gemak voor de eigenaar

De Novaguard bevat een klittenbandkraag om de maat snel en makkelijk aan te passen. Je kunt de maat van de Novaguard aanpassen bij zowel de nek als de zijkanten.

Ergonomisch Ontwikkelde Hoofdsteun

De hoofdsteun is ergonomisch ontwikkeld om te passen rond de buigingen van de kop van je hond om zo meer comfort en stabiliteit te bieden. De Novaguard beweegt mee met de kop van je hond net zoals een pet.

Extra informatie

Afmetingen 90 × 60 × 91 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NovaGuard – De Diervriendelijke Hondenkraag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.