Prof Catcher Cat Litter Vanille (2kg)

8,45 inc VAT

Zeoliet kattenbakvulling verbeteraar met vanille geur

De onaangename geur uit het toilet van je geliefde kat herkennen alle kattenliefhebbers. We kennen al veel geurmaskerende producten in het dierenwinkel assortiment. De producten van Prof. Catcher zijn op basis van de natuurlijke mineraal Zeoliet. Zeoliet heeft het vermogen om vetten, Oliën en ander vuil naar het oppervlak te trekken en vast te houden , bovendien maskeert Zeoliet de onaangename geur. De 100% natuurlijke kleimineraal Zeoliet wordt al duizenden jaren gebruikt door de mens voor verschillende doeleinde. De Romeinen zuiverde hun drinkwater doormiddel van het te filteren door de Zeolieten.

Het verwijdert onaangename geur en voegt in plaats daarvan een aangename geur toe. Geschikt voor alle soorten kattenbakvulling, inclusief klonten, silicagel, hout- en papierkorrels etc. aanbevolen hoeveelheid – niet minder dan 600 gram (1/3 van de bak) bij elke verandering van het zand in de kattenbak.
voeg het toe aan het pure strooisel en meng. Gebruik een noodzakelijk natuurlijk sorptiemiddel, veilig voor mens en dier.

Categorieën: ,
 

Extra informatie

Gewicht 2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prof Catcher Cat Litter Vanille (2kg)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.