mÿ Signature 5 bio lam. boekweit. cottage cheese. bessen. hazelnoot

From: 3,90

mÿ signature hondenvoer maakt van elke maaltijd een bijzondere ervaring voor jouw hond, voor zowel lichaam als geest!

mÿ Signature Menu No 2 bevat allemaal biologische ingrediënten van lam,(55% fijnste spiervlees, 10% slachtafval van lever, hart, nier en milt, 10% vleesbotten), boekweit, courgette, cottage cheese, cranberry, blauwe bessen, hazelnoot, lijnzaadolie en zeewier.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , , Tag:
 

Beschrijving

Dit natvoer is gemaakt van:

 • 75% lamsvlees (55% fijnste spiervlees, 10% slachtafval van lever, hart, nier en milt, 10% vleesbotten) afkomstig van kleinschalige dier specifieke biologische boerderijen in Beieren.
 • Boekweit bevat geen gluten en is nog steeds erg gezond. Het bevat belangrijke proteïne, B groep vitamines en lecithine en is met name licht verteerbaar
 • Courgette is licht verteerbaar en bevat veel vezels
 • Cottage cheese is licht verteerbaar omdat het weinig lactose bevat
 • Cranberries zijn een vitamine C bom
 • Blauwe bessen hebben een antioxiderende werking
 • Lijnzaad olie voor een uitgebalanceerde verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren

Elke smaak van mÿ Signature heeft dezelfde signatuur: gezonde volledige maaltijden met geheel biologische ingrediënten en vlees afkomstige van geweldige biologische boerderijen. Dankzij de gezonde bessen, vruchten en groentes, wordt het immuunsysteem versterkt voor elk seizoen.

mÿ Signature heeft de overtuiging dat alleen wanneer lichaam en geest in harmonie zijn, het immuunsysteem optimaal kan functioneren om het lichaam gezond te houden. De kwaliteit van het leven van de dieren waarvan het vlees in de voeding wordt gebruikt, is van groot belang voor mÿ Signature. De gezondheid van uw hond is afhankelijk van de kwaliteit van het voer dat hij eet.

mÿ Signature natvoer is een volledige voeding. Het is ideaal voor honden die een bepaald dieet volgen of een allergie hebben voor bepaalde proteïne. Net als BARF is mÿ Signature natvoer gebaseerd op natuurlijke voeding van een carnivoor en bevat dan ook 70% vlees afkomstige van de diersoort specifieke veehouderij (gemengd spiervlees, pens/magen, ingewanden, vlees en botten).

 • 100% natuurlijk
 • Bevat veel fitochemicaliën, vitamines, antioxidanten en mineralen
 • Mono proteïne en hypoallergeen
 • Graan en glutenvrij
 • Geen toegevoegde kleurstoffen, conserveermiddelen, smaakstoffen
 • Geen GGO ingrediënten
 • Lokaal gefokte dieren met aandacht voor dierenwelzijn afkomstige uit de Beieren regio, en biologische groenten en fruit uit de regio.
 • Meer dan 10 jaar ervaring

mÿ Signature hondenvoer wordt gemaakt door lokale, familie gerunde, kleinschalige boerderijen afkomstig uit Beieren. De dieren liefhebbende families zijn zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de ingrediënten. Zij zorgen ervoor dat het vlees van de dieren die met levenskwaliteit zijn gefokt in Beieren.

Ingrediënten:
75% lamsvlees (55% fijnste spiervlees, 10% slachtafval van lever, hart, nier en milt, 10% vleesbotten, 10% boekweit, 5% courgette, 4% cottage cheese, 2% cranberry, 1.5% blauwe bessen, 1.5% hazelnoot, 0.9% lijnzaadolie,0.1% zeewier

Toegevoegde voedingswaarde per kg:
Vitamine D3 (200 IU), vitamine E (20.03mg), vitamine B1 (0.82mg), vitamine B6 (0.55mg), jodium (0.13mg), mangaan (0.68mg), zink (1.84mg ), koper (0.23mg)

Analytische componenten:
Ruw eiwit 11.5%, ruw vet 7.9%, ruwe vezels: 1.2%, ruwe as 1.8%, vocht 75.9%, calcium 0.21%, fosfor 0.15%

Voedingsaanbeveling:
Bij 10kg lichaamsgewicht ongeveer 400g per dag
Bij 20kg lichaamsgewicht ongeveer 700-800g per dag

Dit zijn aanbevelingen en kunnen per hond verschillen afhankelijk van individuele factoren zoals ras en activiteit.

Extra informatie

Gewicht 0,20 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “mÿ Signature 5 bio lam. boekweit. cottage cheese. bessen. hazelnoot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.