mÿ Signature 2 bio kalkoen. jerusalem artisjok. broccoli. blauwe bessen. banaan

4,30

mÿ signature hondenvoer maakt van elke maaltijd een bijzondere ervaring voor jouw hond, voor zowel lichaam als geest!

mÿ Signature Menu No 2 bevat allemaal biologische ingrediënten afkomstig van de kalkoen (borst, spiermaag, nek. lever, hart), Jerusalem artisjok, broccoli, blauwe bessen, tomaten, bananen, zeewier, lijnzaadolie, lijnzaad en oregano

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , , Tag:
 

Beschrijving

Dit natvoer is gemaakt van:

 • 75% biologische kalkoenborst, spiermaag, nek, lever en hart
 • Jerusalem artisjok bevat inuline als opslagstof, een meervoudige suiker die geen invloed heeft op de suikerspiegel, wat de Jerusalem artisjok ook onderscheid van een aardappel. Hierdoor functioneert de Jerusalem artisjok als voedsel voor de darm bacteriën en kan het de spijsvertering ondersteunen. Het bevat veel B vitamines, vitamine C, ijzer, kalium en koper.
 • Broccoli is rijk aan fytonutriënten, vitamine C en caroteen, provitamine A, vitamine E en vitamines B1, B2 en B6. Het bevat ook een hoge hoeveelheid mineralen zoals kalium, calcium, ijzer, fosfor en zink. Broccoli versterkt het immuunsysteem.
 • Blauwe bessen hebben een sterk antioxiderend effect. Ze bevatten veel vezels en zijn rijk aan mineralen zoals ijzer, magnesium, kalium en calcium. Blauwe bessen bevatten ook ene heleboel vitamines C, A. B, E en beta-caroteen.
 • Tomaten bevatten lycopeen, beta-caroteen, vitamine A, vitamine C, kalium en vezels.
 • Bananen bevatten belangrijke vitamines en mineralen, zoals kalium, magnesium en vitamine C.
 • Zeewier, Ascophyllum nodosum vergroot pigmentatie waardoor de vacht glanzender en dichter wordt. Het bevat ook belangrijke vitamines en mineralen zoals magnesium, calcium, kalium en foskor.
 • Psylliumschillen vormen een slijm dat de darmwand bekleed en beschermt. Dit regelt de spijsvertering en maakt dat het voedsel sneller wordt opgenomen. Lijnzaad bevordert de stofwisseling, kan allergieën verlichten en zorgt voor een glanzende vacht.
 • Lijnzaad bevordert de stofwisseling, kan allergieën verlicht en zorgt voor een glanzende vacht.
 • Oregano bevat veel antioxidanten en flavonoïden en kan helpen bij diarree problemen.

Elke smaak van mÿ Signature heeft dezelfde signatuur: gezonde volledige maaltijden met geheel biologische ingrediënten en vlees afkomstige van geweldige biologische boerderijen. Dankzij de gezonde bessen, vruchten en groentes, wordt het immuunsysteem versterkt voor elk seizoen.

mÿ Signature heeft de overtuiging dat alleen wanneer lichaam en geest in harmonie zijn, het immuunsysteem optimaal kan functioneren om het lichaam gezond te houden. De kwaliteit van het leven van de dieren waarvan het vlees in de voeding wordt gebruikt, is van groot belang voor mÿ Signature. De gezondheid van uw hond is afhankelijk van de kwaliteit van het voer dat hij eet.

mÿ Signature natvoer is een volledige voeding. Het is ideaal voor honden die een bepaald dieet volgen of een allergie hebben voor bepaalde proteïne. Net als BARF is mÿ Signature natvoer gebaseerd op natuurlijke voeding van een carnivoor en bevat dan ook 70% vlees afkomstige van de diersoort specifieke veehouderij (gemengd spiervlees, pens/magen, ingewanden, vlees en botten).

 • 100% natuurlijk
 • Bevat veel fitochemicaliën, vitamines, antioxidanten en mineralen
 • Mono proteïne en hypoallergeen
 • Graan en glutenvrij
 • Geen toegevoegde kleurstoffen, conserveermiddelen, smaakstoffen
 • Geen GGO ingrediënten
 • Lokaal gefokte dieren met aandacht voor dierenwelzijn afkomstige uit de Beieren regio, en biologische groenten en fruit uit de regio.
 • Meer dan 10 jaar ervaring

mÿ Signature hondenvoer wordt gemaakt door lokale, familie gerunde, kleinschalige boerderijen afkomstig uit Beieren. De dieren liefhebbende families zijn zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de ingrediënten. Zij zorgen ervoor dat het vlees van de dieren die met levenskwaliteit zijn gefokt in Beieren.

Ingrediënten:
75% biologisch kalkoenvlees(40% beste kalkoenborst vlees, 15% kalkoen spiermaag, 10% kalkoennek, 10% kalkoen lever en hart), 8% biologische Jerusalem artisjok, 8% biologische broccoli, 2% biologische blauwe bessen, 2% biologische tomaten, 2% biologische bananen, 0.1% biologische zeewier, biologische lijnzaadolie, biologisch lijnzaad, biologische oregano

Toegevoegde voedingswaarde per kg:
Vitamine D3 (200 IU), vitamine E (20.03mg), vitamine B1 (0.82mg), vitamine B6 (0.55mg), jodium (0.13mg), mangaan (0.68mg), zink (1.84mg ), koper (0.23mg)

Analytische componenten:
Ruw eitwit 12.1%, Ruw vet 8.1%, ruw as 1.4%, ruwe vezels 1.1%, vocht 74.9%, calcium 0.16%, fosfor 0.11%

Voedingsaanbeveling:
Bij 10kg lichaamsgewicht ongeveer 400g per dag
Bij 20kg lichaamsgewicht ongeveer 700-800g per dag

Dit zijn aanbevelingen en kunnen per hond verschillen afhankelijk van individuele factoren zoals ras en activiteit.

Extra informatie

Gewicht 0,20 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “mÿ Signature 2 bio kalkoen. jerusalem artisjok. broccoli. blauwe bessen. banaan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.