P&P giet organen

From: 4,30

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , Tag:
 

Beschrijving

Dit recept is gemaakt van met de hand gekookt organen van vers geslachte vrijlopende geiten. Het voeren van organen aan uw hond kan niet eenvoudiger zijn, vooral voor de kieskeurige honden die geen rauwe slachtafvallen willen nemen.

Het bevat een uitgebalanceerde mix van organen van geiten en kan als aanvulling op alle andere natvoersoorten worden gevoerd om zo breed mogelijk aan de behoeften van uw hond te voldoen, als aanvulling op uw eigen huisgemaakte maaltijden voor hen.

Elke smaak van mÿ Signature heeft dezelfde signatuur: gezonde volledige maaltijden met geheel biologische ingrediënten en vlees afkomstige van geweldige biologische boerderijen. Dankzij de gezonde bessen, vruchten en groentes, wordt het immuunsysteem versterkt voor elk seizoen.

mÿ Signature heeft de overtuiging dat alleen wanneer lichaam en geest in harmonie zijn, het immuunsysteem optimaal kan functioneren om het lichaam gezond te houden. De kwaliteit van het leven van de dieren waarvan het vlees in de voeding wordt gebruikt, is van groot belang voor mÿ Signature. De gezondheid van uw hond is afhankelijk van de kwaliteit van het voer dat hij eet.

mÿ Signature natvoer is een volledige voeding. Het is ideaal voor honden die een bepaald dieet volgen of een allergie hebben voor bepaalde proteïne. Net als BARF is mÿ Signature natvoer gebaseerd op natuurlijke voeding van een carnivoor en bevat dan ook 70% vlees afkomstige van de diersoort specifieke veehouderij (gemengd spiervlees, pens/magen, ingewanden, vlees en botten).

  • 100% natuurlijk
  • Bevat veel fitochemicaliën, vitamines, antioxidanten en mineralen
  • Mono proteïne en hypoallergeen
  • Graan en glutenvrij
  • Geen toegevoegde kleurstoffen, conserveermiddelen, smaakstoffen
  • Geen GGO ingrediënten
  • Lokaal gefokte dieren met aandacht voor dierenwelzijn afkomstige uit de Beieren regio, en biologische groenten en fruit uit de regio.
  • Meer dan 10 jaar ervaring

mÿ Signature hondenvoer wordt gemaakt door lokale, familie gerunde, kleinschalige boerderijen afkomstig uit Beieren. De dieren liefhebbende families zijn zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de ingrediënten. Zij zorgen ervoor dat het vlees van de dieren die met levenskwaliteit zijn gefokt in Beieren.

Ingrediënten:
35% geitenlever, 20% geitenhart, 17,5% geitenmilt, 17,5% geitennier, 10% geitenlong

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 17,7%, ruw vet 5,3%, ruwe celstof 0,4%, ruwe as 2,3%, vocht 75,3%

Voedingsadvies:
Het aandeel organen in de dagelijkse hoeveelheid voer mag niet meer bedragen dan 15% van de totale hoeveelheid voer die een hond per dag nodig heeft.

Extra informatie

Gewicht 0,20 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “P&P giet organen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.