P&P goat offals

From: 3,20

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , Tag:
 

Beschrijving

This recipe is made from offals of freshly slaughtered free range goat cooked by hand. Feeding offals to your dog cannot be easier especially for the picky ones that would not take raw offals.

It contains a well balance mix of offals from goat and can be fed as a supplement to all of other wet food varieties in order to meet your dog’s needs as broadly as possible, as a supplement to your own home cooked meals for them.

Elke smaak van mÿ Signature heeft dezelfde signatuur: gezonde volledige maaltijden met geheel biologische ingrediënten en vlees afkomstige van geweldige biologische boerderijen. Dankzij de gezonde bessen, vruchten en groentes, wordt het immuunsysteem versterkt voor elk seizoen.

mÿ Signature heeft de overtuiging dat alleen wanneer lichaam en geest in harmonie zijn, het immuunsysteem optimaal kan functioneren om het lichaam gezond te houden. De kwaliteit van het leven van de dieren waarvan het vlees in de voeding wordt gebruikt, is van groot belang voor mÿ Signature. De gezondheid van uw hond is afhankelijk van de kwaliteit van het voer dat hij eet.

mÿ Signature natvoer is een volledige voeding. Het is ideaal voor honden die een bepaald dieet volgen of een allergie hebben voor bepaalde proteïne. Net als BARF is mÿ Signature natvoer gebaseerd op natuurlijke voeding van een carnivoor en bevat dan ook 70% vlees afkomstige van de diersoort specifieke veehouderij (gemengd spiervlees, pens/magen, ingewanden, vlees en botten).

  • 100% natuurlijk
  • Bevat veel fitochemicaliën, vitamines, antioxidanten en mineralen
  • Mono proteïne en hypoallergeen
  • Graan en glutenvrij
  • Geen toegevoegde kleurstoffen, conserveermiddelen, smaakstoffen
  • Geen GGO ingrediënten
  • Lokaal gefokte dieren met aandacht voor dierenwelzijn afkomstige uit de Beieren regio, en biologische groenten en fruit uit de regio.
  • Meer dan 10 jaar ervaring

mÿ Signature hondenvoer wordt gemaakt door lokale, familie gerunde, kleinschalige boerderijen afkomstig uit Beieren. De dieren liefhebbende families zijn zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van de ingrediënten. Zij zorgen ervoor dat het vlees van de dieren die met levenskwaliteit zijn gefokt in Beieren.

Ingredients:
35% goat liver, 20% goat heart, 17.5% goat spleen, 17.5% goat kidney, 10% goat lung

Analytical constituents:
Crude protein 17.7%, raw fat 5.3%, crude fiber 0.4%, crude ash 2.3%, moisture 75.3%

Feeding recommendation:
The proportion of offal in the daily feed quantity should not exceed 15% of the total amount of food required by a dog.

Extra informatie

Gewicht 0,20 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “P&P goat offals” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.